Untitled Document
Gjuha/Јазик/Language: Shqip | Македонски | English
Untitled Document   Untitled Document
Sherbime
 
Kampanja

GGF
Website sponsored by:
Gemeinden Gemeinsam Freiamt (GGF)

Fillim
20/05/2010
THIRRJE PUBLIKE

THIRRJE PUBLIKE

Për punësim të ekspertit për të përgatitur një studim mbi stereotipet gjinore për pjesëmarrjen e grave të reja
në proceset e vendimmarrjes në pjesët e pazhvilluara në rajonin e Shkupit dhe Pollogut, për nevojat e projektit "Pjesëmarrja e të rinjve për zhvillimin e fortë dhe të qëndrueshëm të komunitetit"

 

 

Shkarko (pdf)

 

 
Untitled Document
Foto galeriaUntitled Document
 
 
© Women's Forum - Tetovë, Macedonia 2011