Untitled Document
Gjuha/Јазик/Language: Shqip | Македонски | English
Untitled Document   Untitled Document
Sherbime
 
Kampanja

GGF
Website sponsored by:
Gemeinden Gemeinsam Freiamt (GGF)

Seminare
26/03/2014
Debat i publik per trafikimin e qenieve njerezore

Debat publik per programin per rivendosjen dhe ri-integrimin te viktimave te trafikimit me njerez dhe programi per ri-integrimin e femijeve viktima te trafikimit me njerez.

Ky debat publik eshte organizuar nga ana e Ministrise per pune dhe politike sociale, Mekanizmit nacional referues te viktimave nga trafikimi me njerez ne bashkepunim me komisionin Lokal per luften kunder trafikimit me njerez ne komunen e Tetoves.

-Lokacioni: Salla e Komunes se Tetoves

 
Untitled Document
Foto galeriaUntitled Document
 
 
© Women's Forum - Tetovë, Macedonia 2011