Untitled Document
Gjuha/Јазик/Language: Shqip | Македонски | English
Untitled Document   Untitled Document
Sherbime
 
Kampanja

GGF
Website sponsored by:
Gemeinden Gemeinsam Freiamt (GGF)

Seminare
15/07/2014
Takim keshillues per Programin IPA 2014 sipas IPA 2

Ne kete takim mori pjese nje anetare e Forumit te Gruas, ndersa u diskutua per kater programe: Konkurrenca lokale dhe rajonale, Drejtesi, Transport dhe Mjedisi jetesore.

-Lokacioni: Eu Info Center-Shkup.

 
Untitled Document
Foto galeriaUntitled Document
 
 
© Women's Forum - Tetovë, Macedonia 2011