Untitled Document
Gjuha/Јазик/Language: Shqip | Македонски | English
Untitled Document   Untitled Document
Услуги

GGF
Website sponsored by:
Gemeinden Gemeinsam Freiamt (GGF)

Активности
10/09/2014
Отварање на Info Point Office во Тетово

Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија во соработка со Државниот Завод за Индустриска сопственост на Р.М. и Генералниот Директорат на патенти и заштитни марки на П.Албанија го отвара Info Point Office во Тетово, како резултат на Проектот: Заштита на марките на производите од прекуграничната соработка, финансиран од Европската Унија.

Проектот се спроведува во Македонија и Албанија. На настанот присуствуваа две претставнички на Женски Форум.

-Локација: Спроти Шарена Џамија, Тетово.

 
Untitled Document
Фото галеријаUntitled Document
 
 
© Women's Forum - Tetovë, Macedonia 2011