Untitled Document
Gjuha/Јазик/Language: Shqip | Македонски | English
Untitled Document   Untitled Document
Sherbime
 
Kampanja

GGF
Website sponsored by:
Gemeinden Gemeinsam Freiamt (GGF)

Aktivitetet
10/09/2014
Hapja e Info Point Office ne Tetove

Oda Ekonomike e Maqedonise Veri-Perendimore ne partneritet me Entin Shteteror per Pronesi Industriale te R.M dhe Drejtorine e pergjithshme te patentimit dhe markave te R. se Shqiperise bene hapjen e Info Point Qendres ne kuader te projektit "Mbrojtja e markes se produkteve nga bashkepunimi nderkufitar", te finansuar nga Unioni Evropian. 

Projekti implementohet ne Maqedoni dhe Shqiperi. Ne kete ngjarje moren pjese dy perfaqesuse te Forumit te Gruas.

-Lokacioni: Perballe Xhamise se Larme-Tetove.

 

 
Untitled Document
Foto galeriaUntitled Document
 
 
© Women's Forum - Tetovë, Macedonia 2011