Untitled Document
Gjuha/Јазик/Language: Shqip | Македонски | English
Untitled Document   Untitled Document
Sherbime
 
Kampanja

GGF
Website sponsored by:
Gemeinden Gemeinsam Freiamt (GGF)

Sherbime
28/08/2014
Qendra për ndihmë juridike pa pagesë për viktimat e dhunës në familje

Ne zyren e Shoqates Forumi i Gruas-Tetove, nga viti 2003 ekziston dhe funksionon Qendra për ndihmë juridike pa pagesë për viktimat e dhunës në familje qe jane te pafavorizuar nga shoqeria.

Qendra per ndihme juridike eshte e udhehequr nga nje grup ekspertesh qe perbehet nga koordinator dhe avokat dhe ofron lloj te vecante sherbimi te ketij lloji. Qellimi kryesore eshte sigurimi i keshillave profesionale pa pagese dhe sherbimeve, mbeshtetje dhe informacione per dhunen familjare.

Sherbimet e qendres per dhune familjare jane ne dispozicion per te gjithe personat qe perjetojne forma te ndryshme te dhunes ne familje, pa dallim gjinie, nacionaliteti, feje dhe moshe.

 
Untitled Document
Foto galeriaUntitled Document
 
 
© Women's Forum - Tetovë, Macedonia 2011