Untitled Document
Gjuha/Јазик/Language: Shqip | Македонски | English
Untitled Document   Untitled Document
Sherbime
 
Kampanja

GGF
Website sponsored by:
Gemeinden Gemeinsam Freiamt (GGF)

Kampanja
25/03/2016
Kampanja nacionale kundër trafikimit me njerëz

Vendi: Tetova dhe regjioni
Grupi qëllimor: Të rinjtë
Aktiviteti: Dhënija e filmit “Ti je gjallë”, mbajtja e tribunës dhe distribuimi i materijalit informativ.
Finansuar: La Strada dhe CRS

Qëllimi i kampanjës është ngritja e vetëdijes tek të rinjtë për prezencën e dukurisë së tregtimit me njerëz në regjionin e Tetovës.

 
Untitled Document
Foto galeriaUntitled Document
 
 
© Women's Forum - Tetovë, Macedonia 2011